BIY

17 Mart 2010 Çarşamba

TÜM BEŞİKTAŞ'LILARA ÇAĞRI

Evet Beşiktaş üzerinde yıllardır devam eden oyunlar planlı programlı bir şekilde devam ediyor. Fenerbahçe ve Galatasaray sistemin ana unsuru diğerleri de tamamlayıcısıymış gibi futbol yönetiliyor. Hazırladığım analiz bunu çok açık bir şekilde ortaya koyuyor.

Aslında hiç bir açıklama yapılmadan sadece analiz yayınlansa bile neyin ne olduğunu ve ne yapılmaya çalışıldığını futboldan anlamayan bir insan bile anlar.

Takımların maçlarını oynadığı günlerin analizi (programı açıklanan 28'inci hafta dahil)


Beşiktaş
Cuma = 8
Cumartesi = 13
Pazar = 3
Pazartesi = 2


Fenerbahçe
Cuma = 1
Cumartesi = 8
Pazar = 16
Pazartesi = 2

Galatasaray
Cuma = 2
Cumartesi = 3
Pazar = 18
Pazartesi = 4

Beşiktaş'ın Pazar günü oynadığı 3 maçın 2'si deplasman ve 1'i de Galatasaray derbisi, yani Galatasaray'ın kontejyanından oynamışız onu da! Lig bitecek ama Beşiktaş'a Pazar günü kendi evinde hiç maç oynatılmamış? Yazıklar olsun!

Şampiyonlar ligi ve UEFA maçlarını bahane olarak öne sürecekler için bu ay'ın programı şöyle: Çarşamba tehir maçı Belediye ile, Pazartesi-Denizlispor, Cuma-Kasımpaşa, Cumartesi-Eskişehirspor yine Cuma-Ankaragücü. Kulübün ismini Cumaspor, Haftaiçispor olarak değiştirelim bari de içleri rahat etsin! Final haftalarına gelinmiş, biraz olsun adeletli dağılım yapın bari. Ama nerde?

Bu analizi inceledikten sonra, bu dağılım oluşmasına ne olursa olsun aslında izin vermemesi gereken Yönetim başta olmak üzere tüm Beşiktaş'lıları ;

Beşiktaş'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunun,
Tv'de yayın boşluklarını ve günleri dolduran kulüp olmayacağının,
En önemlisi taraftarından koparılamayacağının,

anlaşılmasını sağlamak için göreve davet ediyorum.

Not: Konu hakkında yazılarım devam edecek...

1 yorum:

  1. çok saçma bi istatistik. beşiktaş şampiyonlar liginde mücadele ederken Fenerbahçe ve Galatasaray Avrupa liginde, Beşiktaş salı, çrş maç oynarken, Fenerbahçe ve Galatasaray Perşembe oynamakta. Zaten hesabını yapınca, en az 8-10 maç perşembeden sonraya gelir. Önce başka tribünlerden aşağıya atılan taraftarınıza sahip çıkın, Fenerbahçe-Beşiktaş derbilerinde, Galatasaray taraftarlarına kucak açacağınıza. Ondan sonra, Federasyona giydirin, hakemlere giydirin. Dünya sizin üzerinize kurulu bir komplo mu ki?

    YanıtlaSil