BIY

6 Şubat 2009 Cuma

Haftalık toparlama

Son bir haftadaki yoğunluktan pek bir yazı yazamadım. Arayı kapatmak lazım. Önce kısa bir gündem turu. 
-Sivasspor, Galatasaray'ı eledi. Küfür olayı tartışma yarattı. Emre ve Bülent Uygun'un kırmızı kart sonrası halleri suçlunun Emre olduğunu gösterir gibiydi. Bu arada Emre bir gün kendisine söylenen babyfaced killer benzetmesini çok beğenmiş. Gerçekten öyle. Aslında normal hayatında çok sakin ve düzgün bir adam bu ya. Sahada bir haller oluyor.




-Beşiktaş Ernst'i getirdi. İlk maçta sahaya sürdü. Yetenekli bir Ayhan Akman ama ötesi değil. Fakat Beşiktaş'ın vasat kadrosunda elbette iş yapacaktır. 

-Fenerbahçe, Bursa'da bir facia yaşar beklentisi içindeydim. Ama beni yanılttılar. Maçı izleyemedim ama bir anda 3-0 olmuştu. Ertuğrul'da ne kadar "büyük" hoca olduğunu her maç daha fazla kanıtlıyor. Hacettepe'yi yenemeyeni dövüyorlar. 


-Denizlispor'da Ümit Kayıhan devri sona erdi. Bir başka kulüpte başlamasın mümkünse ve Lig TV artık bu adamları çıkarma. Çalıştırmak istiyorsan çalıştır ama maç yorumlatma. Bu kadar başarısız adamların maç yorumlamasına nasıl güveneceksiniz.

- İsmail Er gazetesine Fabian Ernst transferinden vazgeçildi yazarken gün ortasında transferin biteceğini farkedip Fabian Ernst Beşiktaş yolunda haberi yapıyor. Aynı gün içinde iki haber. Birisi yalan ama hangisi. İlkinde başka bir menajere bağlı futbolcunun adı da geçiyordu gerçi. O yalan olmasın sakın. 

- Guiza gol attı. Bu sezon beşinci golü. Büyükşehri Belediyespor maçı ilginç bir maç olabilir. Geçen sezon bela olmuştu Abdullah Avcı. Bu sezon onun yerini Gaziantepspor ve Nurullah Sağlam aldı gerçi. 

-Kayserispor geçen sezona göre daha başarılı ama bir üst düzeye çıkmaları lazım sanki. Uğur Meleke geçen gün Kayserispor tazminat ödememek uğruna lig hedeflerinden vazgeçti demişti. Doğru gözüküyor. Bu arada Kayserispor Stadı Fenerbahçe maçına yetişecek diyorlar ama çimi olmayan stadın çok eksiği vardır. 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder