BIY

9 Şubat 2009 Pazartesi

Haftasonunun Ardından...

-Galatasaray'ın açıklaması gereksiz şekilde ağır ve federasyonun önüne bir top yuvarlıyor. Federasyon'da sektirmeden gol yapacak bir açıklama yapmış. 

-Fenerbahçe çok kötüydü ilk yarı. İkinci yarıyı seyredemedim. İki golün de ofsayt olması bir garip. Ama o kadar kötüydü ki Fenerbahçe şikayet edemiyor Fenerbahçe kulübü.

-Beşiktaş en kötü. Konyaspor ki ligin kötülerinden bir takım ve çok zor durumdalar. Ama Beşiktaş doğru dürüst atak yapamıyor bu takıma karşı. Ernst bu takımda belirli bir düzeyde faydalı olur. Fazlasını beklememek lazım.

-Sivasspor ve Trabzonspor haftanın kazananları. Puan farkını dörde çıkardılar. Kamanan süper oynuyor. Sivasspor'un atakları gerçekten çok ilginç gelişiyor. Hızlı ters toplara çok çalışmışlar ve hatasız kontraatağa çıkabiliyorlar. 

-Sivasspor'un aksine Galatasaray hızlı atağa kalkamıyor. Kontratak güdüsü kaybolmuş bir takım. Avrupa'da çok ihtiyacı var halbuki. Özellikle deplasman maçlarında.

-Süper Lig'e kötü bir lig demeyin artık lütfen. Gerçekten iyi bir sezon geçiriyoruz ve alttan gelen takımlar biraz daha güçlenirse tadından yenmeyecek. 


 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder