BIY

22 Aralık 2008 Pazartesi

Lige verilen ara

Hakem hataları var ve çok can sıkıcı gerçekten. Ama inanılmaz bir lig izliyoruz. Her takımın şansı eşit ve Galatasaray, Fener, BJK, Sivas, Trabzon, Ankaraspor ve Kayseri arasındaki sıralamayı bu takımların birbirleri arasında oynayacağı maçlar belirleyecek.

Kayserispor ve Sivasspor'un diğer takımlarla oynayacakları maçlarda puan kaybına tahammülleri yok. Geçen sezonki gibi bir lig düşünürsek Kayseri ve Sivas'ın 4 büyüklerle oynayacakları maçlarda herşeylerini vermeleri ve kazanmaya inanmaları şart.

Kayserispor'da Süleyman Hurma yakaladığını atan forvet arıyoruz demiş. Jardel'i alsınlar çünkü öyle bir forvet şu sıralar yok. En yakını Baros ise Galatasaray'da.

Sivasspor'da Bülent Uygun Mehmet Yıldız'ı alan şampiyon olur açıklamalarını yapmıyor bu sefer. Çok şükür. Ama büyük maçları öncesi antrenmanlarını basınla yaparlarsa yine kaybedeceklerdir. Uygun maalesef basından kopamıyor. Konuşmayı sevenlerden.

Gaziantepspor Tabata'yla devam ediyor yoluna. Nurullah Sağlam ilk yarı performansını fazlasıyla yeterli görmüş. Açıklamaları o yönde. Ankaraspor ise iyi bir takım olmasına rağmen Mart ayı sonrası olası bir Melih Gökçek yenilgisinde ne yapacağı belli olmayan bir ekip. Bir anda İstanbulspor'un durumuna düşebilirler. Barış Tut'a yeni bir kitap konusu çıkarır Aykut Kocaman.

Küme düşmenin iki büyük adayı Hacettepe ve Kocaelispor. Hacettepe'de Erdoğan Arıca hatası birkaç sezona mal olabilir. Kocaelispor'da ise Tüpraş destekli birkaç transfer olur mu acaba? Toplama takıma birkaç kişi daha eklenecek mi göreceğiz.

Antalya(Biracık toparladı), Gençler, Ankaragücü(Serkan o nasıl bir gol yemektir), Denizli ve Konya birbirinden kötü. Bu takımların Süper Lig'de nasıl oynadıkları gerçekten muamma.

Eskişehirspor büyüklerle oynadığı maçlar olmasa şu an küme düşme hattındaydı. Bursaspor ilk haftalara teşekkür etmeli. Galatasaray ve Trabzonspor galibiyetleri çok kritikti. Sercan konusu onları çok meşgul ediyor.

Samet Aybaba konusuna geleceğim daha sonra.

Ligimiz ilginç gerçekten. En başarısızlar ise ne oyuncular ne teknik adamlar. Yöneticiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder