BIY

31 Aralık 2008 Çarşamba

Gündemden notlar

-Beşiktaşlı arkadaşlarım için gerçekten üzülüyorum. O basın toplantısı nasıl bir rezalettir. Her başkan böyle bir kasetle çıkabilir. Bursaspor Başkanı 2004'teki son üç dört maçı kaset yapıp çıksa Beşiktaş başkanı ne der? Sadece son maçta değil o son dört hafta oynanan tüm maçlar incelense ortaya ne çıkar acaba?

-Fenerbahçe Alex'i tasviye edecek ve bunu en karlı yoldan yapmaya uğraşıyor. Ben ellerine yüzlerine bulaştıracaklarını düşünüyorum. Aragones Alex'den çok daha az güvenilir. Ama belki Brezilya'nın gidişiyle İspanyol hoca iktidarını Samandıra'da hissettirmeye başlar. 

-Ali Tandoğan 3 gündür konuşuyor. Kendisine zarar veriyor bence. Ben bir futbolcunun bu kadar konuşmasına karşıyım. Bırak sahadaki oyunun konuşulsun. Ama sahada oyun namına birşey olmayınca çene durmuyor. Bunun bir diğer versiyonu için bknz İbrahim Üzülmez.


-Lincoln vatandaş olmak istiyormuş ve Milli Takım'da oynamak hayaliymiş. Bir Brezilyalı daha Milli Takım'ın dengesini feci bozabilir. Hayali güzel. Bu seneki oyunuyla Lincoln Milli Takımı uçurur ve Fatih Terim'i Emre'den kurtarır ama daha büyük bir sosyal batağa çekebilir. 

-Mehmet Yıldız Sivas'ta kaldı. Bu hem futbolcu hem de iki kulüp için de zararlı olan bir hareketti. Bence bu kadar alenen yapılmamalıydı bu görüşmeler. Mehmet Yıldız çok üzülmüştür. Hayallerle İstanbul'a gelip sonra geri dönmek çok koyar insana.

-Hull City teknik direktörünün devre arasını sahada geçirmesi çok hoştu. Bir dönem Altay girememişti Diyarbakır'da soyunma odasına. O günleri hatırladım. Sağolsun devletimiz politika uğruna Altay'ı harcayıvermişti bir maçta. 

-Mahmut Özgener acaba İzmir Belediye Başkanlığı'na aday olur mu? Olursa federasyonda haller ne olur? Lutfi Arıboğan başkanlığı hayli muhtemel bir hal alır. Ama olası bir seçimde Ulusoy büyük bir tehdit oluşturacaktır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder