BIY

2 Ocak 2009 Cuma

Gündemden...



-Mehmet Polat arada bir Gaziantepspor'a dönüp kadro dışı kalmayı çok seviyor. Gaziantepspor Yönetim Kurulu futbolcunun kulüp bulmasını istemiş. Nurullah Sağlam ise kayıp olur takımdan ayrılması gözden geçirin açıklaması yapmış. Nurullah Sağlam'ın iyi giden bir sezonda Mehmet Polat yüzünden bir ultimatom vereceğini düşünmesem de yönetime, Polat2ın ne yaptığını merak ediyorum. Acaba başkana veya yönetime küfür etti de bu onların kulağına mı gitti? Niçin devre arasında futbolcu yollanır ki. Takımı karıştırsa teknik direktör sahip çıkmazdı. Değil mi ama?


-Hakan Kutlu Ankaragücü'nün başına geçmiş bir kez daha. 7. haftada ayrılmıştı kötü gidiş nedeniyle. 17. haftada geri döndü. Ankaragücü'nü küme düşme adaylarım arasında hoş manzaralı bir yere koyuyorum.

-

Beşiktaş kimi alacak? Jovanovic diye birisi çıktı ortaya. Sırbistan 2. Ligi'nden. Her haberde de menajerinin Prekazi olduğu vurgulanıp duruyor. Beşiktaş bunu deneyecekmiş Antalya kampında. Geçen sene Antalya kampında yan otelde kalan stoperi beğenmişler, paraları dökmüşler, onun millete poposunu gösterdiği ortaya çıkınca görüş problemi olan Schildenfeld'i almışlardı. Bu sezon da benzer bir iş bekliyorum. Bir diğer muhtemel olarak Geremi gösteriliyor. Geremi iyidir hoştur, Toschack'ın torpillilerindendir. Ama Beşiktaş'a katkısı tartışılır. Ben Geremi'yi son sezonlarda sadece frikikleri dağlara taşlara atarken görüyorum. Bir de Tjikuzu var. Onu alırlarsa da ilginç olur. Anadolu'dan büyük takıma gelen yabancı oyuncular listesine bir kişi daha eklenir.

-Her Noel tatilinde olduğu gibi bir kez daha yabancı futbolcuların dönüşleri problem yaratmaya devam ediyor. Cisse ve Lincoln ortalarda yok. Lincoln'le ilgili spekülasyonları engellemek amacıyla Galatasaray ek izin verdiğini duyurdu. Cisse olayı ise ceza aşamasına geldi. Fransız oyuncu iyi bir sebep gösteremezse okkalı bir ceza yiyeceğe benzer. Mustafa Denizli'nin kampı 27 Aralık'a çekmesi ciddi bir kumardı. Yabancı oyuncularını tamamen kaybedip kaybetmediğini ikinci yarının başıyla birlikte göreceğiz.


-Ertuğrul Sağlam'ın Beşiktaş'ın ardından Bursaspor'un başına geçmesi kaderin bir cilvesi midir? Bursa taraftarı 2 mağlubiyet sonrası Sağlam'a küfretmeye başlar mı? Sağlam'ın ağabeyi olabilecekleri öngörüp kardeşinin barış elçisi olduğunu açıklamış. Bu arada Ertuğrul Sağlam'a yurtdışından gelen tekliflere ne oldu ben onu merak eder dururum.

-Galatasaray transfer yapmayacak gibi görünüyor. Mehmet Yıldız olmayınca küsmüş olabilirler. Aslantepe'de duran inşaat planları ertelemeye sebep oluyor. Eren Talu da ilginç bir adam. Noel yüzünden para gelmedi diyor yurtdışından. Sanki ilk bu sene Noel olmuş, İsa bu sene doğmuş da para yollanmamış gibi. Bunu da Talu'nun düşünmesi lazımdı. Bu eylemler haklı oldukları kadar Galatasaray'a zarar veriyorlar aynı zamanda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder