BIY

5 Ocak 2009 Pazartesi

Gündemden...



-Bekir İrtegün Fenerbahçe'ye geliyor haberleri dört bir yanı sardı. Can Arat + 1 milyon Euro lafları geçiyor. Can'ı ve 1 milyonu tutsunlar bence. Bekir ve Can arasında çok fark yok çünkü.

-Beşiktaş hala transfer arayışında. Batuhan ve Emre'yi Eskişehirspor'a göndermişler. Batuhan'ın burnunun sürtülmesi için düşünülmüş bir hamle olabilir. Ama bence onu göndermeleri gereken yer Sivas ya da Kayseri olmalıydı. Eskişehir modern şehir sonuç olarak ve İstanbul'a gayet yakın.

-Klinsmann Hamit Altıntop'u övmüş. Hamit müthiş bir oyuncu ve insan gerçekten de. İzlemeye doyamayacağım adamlardan. Almanya'da geçen sezon başında müthiş goller atıyordu. Dönüşünü dört gözle bekliyoruz.

-Fortis Türkiye Kupası'nda ilginç sonuçlar çıkabilir. Trabzonspor'un bir üst tura çıkması için mucizeden fazlasına ihtiyacı var. Galatasaray İzmir'e gidiyor. Atatürk Stadı dolar mı acaba?



-Bülent Bölükbaşı Kayserispor'daki performansından çok uzak bu sezon. Kayseri'den ayrıldığından bu yana toparlayamadı bir türlü. Ama futbolcu eksikliğinden ülkede hala çok rağbet görüyor. Ankaragücü ve Konya onu kadroya katmak için uğraşıyordu. Ankaragücü alacak gibi görünüyor.

-Bu arada ortalıkta ilginç bir iddia dönüyor. Ankaragücü bilerek bu sezon küme düşürülecek. Önümüzdeki sezon Ankaraspor, Ankaragücü ile birleşecek ve Melih Gökçek Ankaragücü başkanı olacak. İki takımın en iyileri bir takımda toplanarak şampiyonluk hedefi olan bir takım kurulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder