BIY

8 Ocak 2009 Perşembe

Gündemden...

-Ekrem Dağ süper adam. Oyuncu olarak çok parlak olmayabilir ama insan olarak gerçekten süper. Bir kere çok içten ve komik. Detaylarını Şubat TamSaha'da okuyabilirsiniz.

-Lincoln geldi mi? Bilen var mı? Galatasaray kupa maçı oynuyor Lincoln yok ortalarda.

-Fenerbahçe'nin yeni transferleri hayırlı olsun. Gökhan Emreciksin ortalama bir futbolcu bence. Burak Yılmaz'ın başka bir şekli. Abdülkadir Kayalı ise çok yetenekli ve yıldız adayı bir futbolcu. Umarım Fenerbahçe onu harcamaz.

-Rivayet şu; Del Bosque, İbrahim Akın'ı karşısına alır. Sen kim gibi olmak istiyorsun diye sorar. İbrahim Akın Raul gibi olmak istiyorum diye cevap verir. Del Bosque Raul kim ya sendeki yetenek ondan çok fazla der. Sonuç ortada. Del Bosque kalsa belki olabilirdi.

-Bir diğer rivayette şöyle Beşiktaş Gökhan Güleç, Burak Yılmaz ve İbrahim Akın'ı aldığında bunlara şöyle denir. Siz yeni Metin-Ali-Feyyaz'sınız. Sonuç bir kez daha ortada.

-Beşiktaş Fatih Tekke'nin peşinde. Müthiş bir yetenek ama maalesef başka problemler nedeniyle hak ettiği yerde hala değil. Hakan Şükür kurbanlarından. Türkiye'de her takımda oynar ama takımın ona uyması ve yıldızlığını kabul etmesi lazım.

-Real Madrid CAS'a gitmeye hazırlanıyor. Şampiyonlar Ligi'nde Lassana Diarra ve Huntelaar'dan birisini oynatabilecekler ya ikisi için de izin peşindeler. Bu UEFA'yı kızdırmaktan başka bir işe yaramaz bence. CAS UEFA'yı karıştıracak bir karara imza atarsa hele ilk maçlar oynandıktan sonra iki kurum bir kez daha kavgaya tutuşur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder